Kwaliteitsvoer

Kwaliteitsvoer

Sinds vele jaren geef ik mijn eigen huisdieren kant-en-klaar vers vlees (KVV).  Ik ben hier heel tevreden van en promoot deze manier van eten geven aan zoveel mogelijk mensen.  Het is een dieet dat zo dicht mogelijk het normale dieet van de hond/wolf benadert op een mensvriendelijke manier.  Volledige prooidieren, inclusief bot en bloed, worden machinaal vermalen.  Dit geeft een zeer evenwichtig dieet dat geen supplementen vraagt en de normale darmflora herstelt.  Dit voer heeft o.a. als voordelen dat de hond meer verzadigd is, kleinere ‘hoopjes’ legt, niet stinkt uit de bek en minder tandsteen heeft.


Het vlees dient steeds ontdooid te worden in de ijskast, nooit op kamertemperatuur.  Het vlees bevat geen bewaarmiddelen of kleurstoffen, evenals is het  granenvrij (uitgezonderd van mogelijks een graantje dat nog in de krop van een kip zat).


Voedingsadvies : 20gr/kg/dag bij een volwassen hond, 30 gr/kg/dag voor een opgroeiende hond, 40gr/kg/dag bij een pup.

 


Voor de fervente brokliefhebber: Carnis heeft ook een degelijke persbrok.    Ondertussen heeft de kwaliteitsbrok Vol Bites van Barf ook haar weg naar hier gevonden.

 


We zijn verkooppunt van verschillende soorten vers vlees: Gowill, Carnis, Haaks Barf en Shaweca. 


 

Graag geef ik u hier meer uitleg over, ik verkoop het in mijn trimsalon aan een schappelijke prijs.


Ik heb ook een mooi assortiment aan natuurlijke snacks in huis.


 

Let op: ik heb niet alle voeding in stock, een week  vooraf doorgeven via mail of telefonisch is aangewezen om er zeker van te zijn dat ik alles in huis heb.  En enkel afhalen op afspraak.


U kan cash betalen, met de Payconicq app of met de  bankkaart.